FOTO Tip se pretvarao da je žena i ušao u finale ženskog izbora ljepote

Foto: Instagram

FINALIST izbora ljepote u Kazahstanu dramatično je objavio da je muškarac, prenosi Unilad.

Ilay Dyagilev (22) zavarao je organizatore izbora ljepote da je Alina Alieava (24) te je u konkurenciji više od 4000 žena prošao u finale natjecanja, gdje je odlučio otkriti svoju prijevaru.

"Prijatelji i ja raspravljali smo o ljepoti i odlučio sam se prijaviti na izbor. Uvijek sam bio šampion prirodne ljepote. Danas možete vidjeti mnoge mlade djevojke koje izgledaju identično, ista šminka, isti stil - i one vjeruju da su lijepe jer prate trendove. Ja ne mislim tako. Došao sam do finala i odlučio razotkriti identitet Arine Alieeve kad sam shvatio da sam otišao predaleko. Na početku bilo je više od 4000 prijavljenih djevojaka iz svih dijelova Kazahstana i ja sam došao do finala", rekao je.

Kad je organizatorima natjecanja otkrio istinu, ostali su u šoku te ga odmah diskvalificirali. Zamijenjen je 18-godišnjom Aikerim Temirkhanovom, koja je dobila 1975 glasova, 37 manje od njega.

Do vremena kad se sam razotkrio, ušao je među 16 najljepših, a koliko je bila uvjerljiva njegova transformacija, možete vidjeti iz fotki.

Pročitajte više