Frizerski salon se htio pohvaliti svojom frizurom, promakla im sramotna tetovaža modela

Foto: Instagram

JEDAN od najpopularnijih frizerskih salona u Sydneyu na Instagramu je podijelio fotografiju jedne od frizura koje su napravili, a nekako im je promaknula nacistička tetovaža na vratu njihovog modela.

Salon "Strands of Colour Hair and Beauty" objavio je fotografiju svoje verzije punđe s pletenicom, no nakon što su podignuli kosu ukazala se tetovaža "Mein Führer", naziva koji se koristio za Adolfa Hitlera za vrijeme njegove vladavine Njemačkom.

Nakon niza negativnih komentara, salon je fotografiju obrisao.

"Naš salo ne podržava nikakve organizacije ni njihove stavove. Objavili smo fotografiju rada kojim se ponosimo, ne primijetivši tetovažu klijentice. Fotografija je uklonjena,a ubuduće ćemo temeljitije pogledati fotografije prije objave", poručili su iz salona.

To nije umirilo nezadovoljne korisnike Instagrama.

"Nema šanse da vam je promakla ta tetovaža, ovo je potpuno neshvatljivo", samo je jedan od blažih komentara.

"Sramotno je da bijeli šovinisti posjećuju salon u kulturološki najrazličitijem dijelu grada. Očito i nacisti moraju održavati svoju plavu kosu, no niste se baš trebali hvaliti s njihovim frizurama", poručio je drugi.

"Objavili su bez srama fotografiju nekoga s nacističkom tetovažom. Odvratno i neprihvatljivo, odsad idem u drugi salon", poručio je treći komentator. 

Pročitajte više