George Clooney novi osmijeh platio nevjerojatnih trideset tisuća dolara

GLUMAC George Clooney shvatio je kako je su godine ispijanje vina i pušenja cigara požutile njegove zube koji su ionako već prirodno bili žućkasti, pa je odlučio uložiti trideset tisuća dolara i platiti novi osmjeh. Za to je naravno odabrao jednu od najpoznatijih stomatoloških ordinacija u Los Angelesu, a svjetskoj premijeri njegovog novog bisernog osmjeha nazočili su gosti na ovogodišnjoj gala večeri u njujorškom Costume Institute, kad se George cijelo vrijeme neprirodno smješkao. Čim se pročulo kako su objavljene fotografije Cloonyjevog novog zubala, mnogi su se stručnjaci odmah primili proučavanja istih i došli do zaključka: Clooney je dao napraviti porculanske navlake!

"Zube smo prvo izbrusili što ih je malo skratilo, međutim, to je uobičajena praksa tako da je skraćivanje neizbježno. Nakon toga smo stavili navlake koje su puno bjelije od njegovih prirodnih zubiju, tako je sad sve na svom mjestu, samo što je njegov osmjeh puno bjeliji i ljepši. Izgleda mlađe, zar ne?", preseravački je pred novinare na gala večeri iskočio ponosni Jonathan Abenaim, 47-godišnji stomatolog koji je holivudskom šarmeru lagano podigao zubne desni, tako da je njegov osmjeh otvoreniji, odnosno, "puno više pokazuje raskoš njegovih novih, umjetnih zubiju".

Zube izbijelili i Angelina Jolie, Brad Pitt i Tom Cruise

"Svi njihovi zubi izbliza izgledaju gotovo smiješno neprirodno, to je sve za film i fotografiranje. Međutim, Hollywood je mjesto gdje je sve 'fejk', odnosno sve što je neprirodno se slavi", rekao je Dr. Kevin Frawley, stomatolog koji ima ordinaciju u Beverly Hillsu. Kako su pod povećalom javnosti, ne čudi što je izbjeljivanje zubiju postala uobičajena praksa među holivudskom klikom. Isto tako, čim primijete neke promjene na svom tijelu koje su uzrokovane starenjem, holivudske se zvijezde počnu operirati. Vole i pretjerati, jer u Hollywoodu ništa nije dovoljno blještavo, niti dovoljno veliko niti dovoljno lijepo. Tek kasnije kad postanu ovisni shvate gdje su zaglibili, ali tad je već prekasno, tad im preostaje hvaliti se kućama, bazenima i nabrijanim automobilima, jer izgledom više ne mogu.

Tako pored zatezanja kože lica, podizanja kapaka, ugradnje umjetnih trepavica, ubrizgavanja botoxa i ostalih otrovnih kemikalija koje ih naizgled čine mlađima i poželjnijima, izbjeljivanje zubiju je tek početak. 

Evo još nekih zvijezda koje su odabrale put na kojem mjesecima pate od preosjetljivih zubiju zbog izbjeljivanja, ali "za ljepotu treba patit", što je u Hollywoodu amen nakon svake fizičke korekcije: Angelina Jolie, Hilary Duff, Oprah Winfrey, Brad Pitt, Jon Bon Jovi, Jessica Simpson, Nick Lachey, Britney Spears, Cheryl Hines, Eva Longoria i Tom Cruise.

L.V.

Pročitajte više