Georgina iznenadila u kombinaciji iz Zare, no podigla ju detaljem od (bar) 40.000 kn

Foto: Instagram

GEORGINA RODRIGUEZ, partnerica Cristiana Ronalda, pozirala je u odijelu "gingham" uzorka iz Zare.

"Zarin jutarnji look", napisala je Georgina uz fotografiju na Instagramu. Georgina je inače velika ljubiteljica skupocjenih modnih brendova pa je ovo pristupačnije izdanje mnoge iznenadilo. Zanimljivo je i to da odijelo koje je Georgina nosila nije iz najnovije kolekcije, već se na ljetnim sniženjima blejzer mogao kupiti za 200 kuna.

No, ona je, naravno, kombinaciju iz Zare, omiljenog brenda mnogih Hrvatica, digla na jedan viši nivo skupocjenim modnim dodatkom - bijelom Hermes Birkin torbicom.

Cijena takvih torbica kreće se od 40.000 kuna pa naviše. Hermes Birkin je najlegendarnija torba svih vremena do koje teško mogu doći i oni najbogatiji. Neki od najjeftinijih modela koštaju preko 40 tisuća kuna, a oni najskuplji i do pola milijuna kuna. Prije nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie's u Hong Kongu jedna birkinica prodana za nevjerojatnih 380.000 dolara te je tako postala najskuplja torba na svijetu.

Torba Birkin ime je dobila po glumici i pjevačici Jane Birkin, a nastala je 1981. godine.

Cijena ove torbe, osim zbog veličine, varira i zbog vrste kože od koje je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja, a osim brojnih holivudskih zvijezda koje je ne ispuštaju iz ruku, popularizirala ju je i Samantha Jones, lik iz serije Seks i grad, koja je u jednoj epizodi pokušala sve kako bi preko reda uspjela nabaviti slavnu torbu - i nije uspjela.

Prije nekoliko godina na stranici Baghunter, online tržnici za kupovinu i prodaju torbi, otkrili su podatak da je torba Hermes Birkin sigurnija investicija od ulaganja u zlato ili dionice.

Georgini ovo nije jedina Hermes Birkin torba koju posjeduje (ima ih najmanje šest), a s takvom torbom se mogao vidjeti i Ronaldo

Pročitajte više