Gerard Butler dvaput pogođen sačmom: Toliko sam krvario da smo zaustavili snimanje

GERARD BUTLER je otkrio kako njegovo zanimanje glumca nije uvijek bezazleno. Čak je dva puta na snimanju novog filma "Machine Gun Preacher" bio pogođen sačmom u lice. "Snimali smo scene pucnjave i sačma me pogodila u obrvu. Toliko sam jako krvario da smo morali zaustaviti snimanje. Deset minuta poslije, ista se stvar ponovila i sačma me pogodila u to isto mjesto", rekao je glumac.

Gerard je otvoreno progovorio i o svojoj prošlosti te kaže da u mladosti uopće nije bio "svetac". "Nekoliko sam puta završio u zatvoru. Bio sam divlje dijete, putovao po SAD-u, vozio pijan i bio prilično autodestruktivan. Pokušavao sam pronaći svoje mjesto u životu, posvetiti se glumi i zbrojiti se", kaže Butler, koji je priznao i kako je nedavno ponovo počeo pušiti, nakon divljeg noćnog izlaska s kolegom Russellom Croweom.

"Prije četiri godine sam prestao pušiti, nakon 40 pokušaja. Bio sam 23 puta hipnotiziran, svašta su mi ubrizgavali u tijelo, laserom su mi radili na rukama, pokušavao sam s natrijem. A onda, nakon jednog izlaska s dečkima, među kojima je bio i Russell Crowe, ponovo sam počeo. Bilo nas je 12, njih 11 je pušilo, i to je bilo to", ispričao je glumac.

Pročitajte više