Geri Halliwell zvijezda opernog bala u Beču

BRITANSKA pjevačica Geri Halliwell, nekadašnja članica skupine Spice Girls, bit će zvijezda Opernog bala u Beču 3. veljače, koji će se održati usprkos tsunamiju, kazao je u srijedu novinarima austrijski magnat Richard Lugner.

Šef socijaldemokratske oporbe Alfred Gusenbauer zatražio je prošlog tjedna otkazivanje glavnog društvenog događaja godine u Beču, zbog katastrofe u Aziji. Ali direktor opere Ioan Holender smatrao je tu ideju "apsurdnom".

Loža s osam mjesta bit će ponuđena na dražbi s početnom cijenom od 20 tisuća eura na Internetu od 18. do 22. siječnja, objavila je u srijedu opera.

Ako potvrdi sudjelovanje, jer njezin dolazak zasad nije stopostotan, Geri Halliwell (31) naslijedit će glumice ili osobe iz show businessa među kojima Amerikanke Andie McDowell (2004.) i Pamelu Anderson (2003.), koje Lugner i njegova supruga Christina "Mausi" pozivaju od 1992. godine u ložu.

Alfred Gusenbauer zatražio je prošlog tjedna otkazivanje bala i uplaćivanje iznosa za ulaznice obiteljima žrtava plimnih valova među kojima je oko 300 Austrijanaca.

Lugner je taj prijedlog okarakterizirao "izjavom političara", spominjući da će vjerojatno ići u Aziju radi podjele donacija.

Pročitajte više