Gigi Hadid se javila na Instagramu: Dakle, svi lažu i svi su u krivu osim Izraela?

Foto: Instagram

MANEKENKA Gigi Hadid, čiji je otac Mohamed palestinskog porijekla, ponovno se oglasila na Instagramu nakon što ju je izraelska vlada napala na društvenim mrežama.

"Izrael svakog Palestinca vidi kao 'terorista', svaku osobu koja podržava palestinska prava kao 'antisemita' i svakog Židova koji se protivi vladinim postupcima kao 'mrzitelja samog sebe' - čak im govore i da se odreknu judaizma. Dakle, svi lažu i svi su u krivu osim Izraela? Da to nije toliko zločesto i uznemirujuće, bilo bi smiješno", napisala je 28-godišnja Gigi na Instagramu. 

Podsjećamo, Gigi je izazvala oštre reakcije izraelske vlade nakon što se prije mjesec dana oglasila o napadima Hamasa na Izrael. 

"Nema ničeg hrabrog u Hamasovom masakru nad Izraelcima. Osuditi Hamas za ono što jest (ISIS) nije istup protiv Palestine, a podrška Izraelcima u njihovom pravu protiv barbarskih terorista je ispravna stvar za učiniti. Gigi Hadid, jeste li spavali prošlog tjedna? Ili vam je sasvim u redu zatvarati oči pred klanjem židovskih beba u njihovim domovima? Vaša šutnja vrlo je jasno pokazala što mislite", napisali su.

Potom su objavili fotografiju krvave dječje sobice i napisali: "Ako ovo ne osuđujete, vaše riječi ne znače NIŠTA."

Pročitajte više