"Gledala sam prijateljicu kako se seksa s Trumpom, nadala sam se da će uključiti i mene"

Foto: Instagram

BIVŠA Playboyeva zečica progovorila je o tome kako je gledala dok se njena prijateljica seksala s Trumpom dok je njegova tadašnja zaručnica Marla Maples bila trudna s njihovom kćeri.

Njemački model Elke Jeinsen ispričala je kako je Donald Trump nju i njenu najbolju prijateljicu Barbaru Moore pozvao u luksuzan penthouse u Trump Toweru.

Nakon što ih je ponudio hranom i šampanjcem, pozvao ih je da mu se pridruže u spavaćoj sobi gdje su se Trump i Barbara počeli seksati dok ih je ona gledala sjedeći na stolici odjevena samo u donje rublje.

"Počeli su se seksati dok sam ih ja gledala. Činilo se kao da i ne primjećuju da sam u istoj prostoriji. Barbara mu se jako sviđala", rekla je Elke za Daily Mail.

Barbara Moore je nedavno progovorila o svojoj šestomjesečnoj aferi s Trumpom i tom prilikom rekla da je on "odličan ljubavnik" i "pravi gospodin".

Ispričala je kako su se nalazili u Trumpovu Toweru, a jednom im se prilikom pridružila i njena cimerica i najbolja prijateljica Elke Jenisen.

"Došao je po nas privatnim avionom, a zatim smo otišli u Trump Tower. Jeli smo i pili zaista dobar šampanjac. Mogle smo naručiti što god smo htjele i to bi pripremili specijalno za nas. Navikle smo na takav tretman zbog vremena provedenog u Playboyevoj vili s Hughom Hefnerom. Kad mi je pokazao gdje ću spavati nisam bila baš impresionirana. Na televiziji sam vidjela da je njegov apartman sav u zlatu, a u toj sobi nije bilo zlata. Izgledala je kao normalna gostinjska soba", kaže ona.

Nakon večere pridružile su mu se u njegovoj spavaćoj sobi.

"Sjedili smo na krevetu kad je počeo polako skidati Barbaru i dodirivati je. Sjedila sam tamo polugola, samo u donjem rublju, kad su se počeli maziti. Nisam bila uključena u seks, samo u razgovor, ali to mi je bilo malo čudno", rekla je Elke koja se ubrzo premjestila s kreveta na stolicu odakle je gledala kako se seksaju.

Ubrzo je, tvrdi, otišla u svoju sobu.

"Na početku sam se nadala da će se nešto dogoditi kad je i mene pozvao. Tad sam bila mlada i naivna, a on je bio zbilja zgodan. No kad sam ga vidjela s njom, znala sam da to nije samo seks. Nisam bila ljubomorna. Barbara je bila moja najbolja prijateljica, a znala sam da se već ranije nešto događalo između njih", zaključila je ona.  

Pročitajte više