Gledatelji ne štede Kotigu nakon 1000. Potjere: "Moraš se uozbiljiti"

Screenshot: HRT

DEAN KOTIGA oglasio se nakon 1000. epizode Potjere, a gledatelji su ga obasuli komentarima.

Naime, Kotiga se nije baš proslavio u jubilarnoj epizodi popularnog kviza. U završnoj potjeri zaostao je osam odgovora za natjecateljima.

"Jesi ih pustio, neka si. Inače se divim lovcima i znanju, ali mi je milo i kad suprotna strana dobije novac",  napisala je jedna pratiteljica i pokrenula raspravu.

"Izgleda onda da većinu on pusti", "Dobrodušan čovjek", "Dok ti šalješ pusice gospon Međeral je prek' 80% dobivenih. Ti ispod 70%... Bar tak' na radiju vele danas. Daj malo stisni po tom pitanju, znam da nije lako biti TV ličnost, ali tablica je da je Međeral iznad 80 posto. Vukorepa je drugi s malo ispod pa Zibar pa ti. Lokas je ok, ali po zajebanciji miljama od Tarika. No, nećemo mu to reći. Ali generalno ste top svi. Vukorepa je najpristojniji", "Moraš se malo uozbiljiti, što se Potjere tiče, ne mogu vjerovati da si onako loše odigrao u toj jubilarnoj emisiji", bili su samo neki od komentara ispod Kotigine fotografije s tortom.

On nije odgovorio na prozivke.

Natjecatelji odnijeli 73.500 kuna

Inače, u jubilarnoj tisućitoj epizodi Potjere u kvizu su se okupili natjecatelji koji su sudjelovali u prvoj Potjeri, a suočili su se s lovcem Deanom Kotigom. 

Jakov (27), Lidija (35), Zdravko (52) i Miran (64) skupili su 73.500 kuna, a u završnoj su se potjeri našli 15 koraka ispred lovca.

Dean se potrudio, ali ipak nije uspio sustići natjecatelje. Točno je odgovorio na samo sedam pitanja i ostao je daleko iza njih. 

 

Pročitajte više