Gledatelji se čude nakon nastupa "domaće Beyonce": "Gledamo li isto mi i žiri?"

Foto: Press/Facebook

MARIJU ŠEKERIJU su u Supertalentu prozvali "domaćom Beyonce", a žiri nije štedio komplimente nakon njenog nastupa.

Martina Tomčić ju je opisala kao divu, a ostatak članova žirija je ustao i pljeskao nakon njene izvedbe Beyonceine pjesme Crazy In Love. No, čini se da gledatelji ne dijele oduševljenje žirija pa su se požalili na društvenim mrežama iako Marija uopće nije prošla u finale.

"Na audiciji je bila puno bolja i tadašnja pjesma je bolje pristajala njenom vokalu. Ovo danas je bilo neugodno za gledati. Odjeća neprimjerena izgledu, pjesma neprimjerena glasovnim mogućnostima."

"Pa ljudi moji, zvučala je loše, a plesala nespretno, Bože moj! Svaka joj čast na samopouzdanju!"

"Čisti dokaz koliko je Martina neobjektivna, kaže cijeni se prepotentnost? Cijeni nju jer je i sama prepotentna i slično izgleda. Ženska se ufurala da je diva i uništila svoj talent s ovim nastupom. Prošli je bio vrh, ovo je bio užas, ženo, skromnost je vrlina. Diva se postaje, nisi zbog ovog diva sigurno."

"Pa Kolinda bi ovo ljepše otpjevala... Pa ova je pjevala kao da je Kolindin autobus prešao preko nje..."

"Pa nastup je bio grozan! Pjevanje grozno! Kad se žiri ustao, ja sam mislila da sanjam."

"Što je žiri danas gledao i slušao u ovom nastupu? Očito nešto drugo, nego mi pred TV-om. Ovo je bila vizualna i glasovna katastrofa."

"Gledamo li mi iste nastupe kao i žiri? Jer ne znam kako drugačije objasniti toliko dijametralno suprotne dojmove o ovom nastupu."

Kakav je vama bio Marijin nastup?

Pročitajte više