Glumicu napali zbog fotke sa sinom: "Ima 19 mjeseci i još uvijek ga dojiš?!"

Foto: Instagram

MAJKA iz Australije našla se na udaru kritika nakon što je objavila fotografiju na kojoj doji svog 19-mjesečnog sina.

Natalie Hoflin, glumica iz Susjeda, jedne od najdugovječnijih australskih sapunica, hejterima je objasnila zbog čega ne misli prestati s dojenjem svog djeteta.

U svojoj objavi na Instagramu priznala je kako redovito trpi kritike zbog kojih se počela skrivati kad doji te objasnila zbog čega ne misli prestati dojiti 19-mjesečnog Finna.

"'O, još uvijek dojiš? Nije li trebalo biti gotovo do sad? Prestat ćeš do njegovog drugog rođendana, je li tako?"' Ranijih dana takva pitanja nisu me doticala, činila su se nevina. No u posljednje vrijeme ton se čini drugačijim. Osude i neodobravanje. Kao da sam neka čudakinja", napisala je, između ostalog.

33-godišnja glumica, koja sa suprugom Davidom i sinom Finnom živi u Kaliforniji, kaže kako ne misli prestati skoro, te da joj nije jasno zbog čega bi ikome to moglo smetati. "Ovo je moj put, moja istina i ne bih se trebala sramiti oko toga. To sam ja. Dojenje, bočica ili formula, sve je dobro... svi pokušavamo najbolje u podizanju tih malih ljudi. No pokažimo malo poštovanja prema SVIM odabranim putevima", zaključila je.

Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje dojenje do druge godine djetetova života, ali i dulje  ako majka i dijete to žele.

Pročitajte više