Goran Ivanišević s obitelji seli u SAD, Vanju nazvao i ispričao joj se

VODITELJICA i dalje u medijima ne želi govoriti o vezi s bivšim tenisačem, koju su mediji otkrili prije mjesec dana, a njezina prijateljica ispričala je tjedniku Extra što je Vanja Halilović proživljavala proteklih tjedana i kako se nosi s etiketom ljubavnice i razaračice brakova. "Povrijeđena je zbog svega što se piše u novinama. Forume se ne usuđuje ni otvoriti. Nema više povjerenja u ljude koji je okružuju", rekla je anonimna prijateljica i dodala kako je Vanja, nakon višetjednog ignoriranja, konačno prihvatila Goranov telefonski poziv.

Goran Ivanišević je, tvrdi Vanjina prijateljica, nazvao bivšu ljubavnicu i ispričao joj se, a ona mu je rekla da ga ne krivi za događaje koji su im oboma narušili životnu idilu. Njena prijateljica kaže kako je medije kontaktirala kako bi javnosti objasnila neke stvari, odnosno, ispričala Vanjinu stranu priče, u kojoj nema brojnih detalja i poteza koje su joj mediji pripisivali. "Nije istina da je Vanja ikada Tatjani Dragović slala prijeteće poruke. One se nakon ovog posljednjeg skandala nisu ni čule ni vidjele", tvrdi prijateljica.

Njezina priča nešto je drukčija od one "dobro poznate" - prema tvrdnjama Vanjine prijateljice, Tatjana Dragović je ta koja je slala SMS poruke: "Čak ju je, predstavljajući se svojim punim imenom i prezimenom, zvala na kućni telefon. Porukama je pokušavala riješiti svoj bračni problem". Vanja Halilović je, čak, mislila da je njena ljubavna suparnica uhodi - na Valentinovo, kad je izlazila s tajnog sastanka, mislila je da je ispred zgrade vidjela Tatjanu Dragović, ali bila je to novinarka Extre koja je i otkrila njihovu tajnu ljubav.

Vanja podržava Gorana u preseljenju

Prema informacijama koje kruže po kuloarima, a spominje ih i tjednik Extra u sklopu priče s Vanjinom prijateljicom, Goran Ivanišević uskoro će se s obitelji - Tatjanom i dvoje djece, preseliti u SAD, a Sanja Duggan, Tatjanina prijateljica, pripremila je sve za njihov dolazak. "Vanja zna i za taj plan. Nakon svega, pomirila se sa cijelom situacijom te mu posljednji put dala svoju podršku", zaključuje prijateljica Vanje Halilović.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više