Gordon Ramsay želi s Davidom i Victorijom Beckham otvoriti restoran

GORDON RAMSAY, kuhar koji je "strah i trepet" britanskog ugostiteljstva i koji je 2004. godine pokrenuo reality show "Ramsay`s Kitchen Nightmares" u kojem spašava posrnule britanske restorane (u hrvatskoj se inačici show zove "Jezikova juha", op.a.), želi s Davidom i Victorijom Beckham otvoriti restoran.

Ramsay je naveo kako se s Posh i Becksom tijekom božićnih praznika tako dobro zabavio da je počeo razmišljati o tome da s njima jednog dana i profesionalno kuha. "Bilo nam je sjajno zajedno. Puno zabave i smijeha. Kuhanje i zabava. Možda jednog dana zajedno otvorimo restoran. Tko zna", rekao je Ramsay britanskim novinarima.

Nedavno je objavljeno kako se David Beckham upisao na tečaj kuhanja. "Preda mnom je 120 sati učenja i kuhanja. To sam oduvijek želio, jer sam odavno zaljubljen u kuhanje. Sad kada sam u Italiji, želim naučiti kako se priprema sjajna tjestenina. Sve je krenulo pritajenom ambicijom učenja pravljenja jela od tijesta, a rezultiralo ekstremom upisivanja na tečaj koji pohode i profesionalni kuhari", rekao je Beckham i otkrio: "Prva tri sata sam odradio i naučio kako pripremiti svježu tjesteninu, ragu, carbonaru i umak od rajčica, a za nekoliko dana me očekuje pripravljanje rižota".

Pročitajte više