Građevinski radnici pokrenuli javni linč na Pamelu Anderson

PAMELA ANDERSON razmahala se s radovima na novoj kući i ponovo završila u žutom tisku. Dogodilo se to mnogima i kod nas, ništa čudno, ali je iznimno zabavno. Američki tabloidi prenose da Pamela radnicima koji joj već prijete tužbama nije platila ni dolara u zadnjih pola godine, a kako se čini, za to je niti nije briga. Barem ako je vjerovati jednome od njih.

"Njezin menadžer mi je rekao da ju je već nekoliko puta upozorio na to da nam mora platiti, ali ona kao da ne živi u stvarnom svijetu. Uopće nema osjećaj da mi moramo prehranjivati svoje obitelji, ni kako je to kad mjesecima ne primaš plaću", izjadao se jedan od radnika dežurnim društvenim kroničarima.

A pišu oni, Pamela je navodno potpuno švorc. Unatoč tome, u bazen je dala ugraditi zlatne pločice, samo na kauče za sjedenje potrošila je nekoliko desetaka tisuća dolara, a samo zvučni sustav vrijedan je više od milijun kuna.

Dok se radovi na novoj luksuznoj kući ne završe Pamela boravi u, također luksuznoj, kamp kućici koja joj je iz Playboyevih dana ostala za uspomenu od Hugha Hefnera, ali samo ukoliko i nju ne bude trebala uskoro prodati kako bi podmirila nagomilane dugove, jer, već se i o tome počelo pisati!

Pročitajte više