Grbina je u stožeru podržala samozatajna supruga Altana. Zajedno su osam godina

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

PREDSJEDNIKA SDP-a Peđu Grbina sinoć je u stožeru Rijeka pravde podržala supruga Altana Ati Hodžić.

Grbin se obratio okupljenima, a Altana ga je na pozornici zagrlila i poljubila. Osim nje, pridružili su mu se članovi koalicije te su svi zajedno zapjevali pjesmu Put ka sreći Gorana Bareta i Majki.

Altana je Grbinu velika podrška u karijeri. Par se vjenčao 2017. godine, a vijest o vjenčanju 44-godišnjeg političara i deset godina mlađe Altane na Facebooku je tada objavila Grbinova stranačka kolegica Sabina Glasovac.

Njihova veza otkrivena je u kolovozu 2016., kad su uhvaćeni u romantičnoj šetnji Pulom, a Grbin o njoj nije želio javno govoriti. O samozatajnoj Altani se malo zna, a domaći mediji pišu da radi kao medicinska sestra na Rebru u Zagrebu. Godine 2021. dobili su sina.

"Nije gotovo"

Podsjećamo, Grbin je sinoć zahvalio građanima.

"Želim zahvaliti svim građanima. Pokazali smo bolju Hrvatsku, koja je tu zbog njenih ljudi. Isto tako čestitam svim strankama koje su izabrane u sabor. Što nas čeka? Rezultati nisu kakve smo priželjkivali. Pokazali su da dvije trećine građana žele promjenu. Dvije trećine ljudi nisu zadovoljne onime što vide i mi ih nećemo iznevjeriti. Nije gotovo", rekao je Grbin.

"Pred nama su dani, mjeseci razgovora koji će dovesti do promjene. Hrvatska može i bit će bolje mjesto za život. Ponoć nije prošla i ja do ponoći ne smijem govoriti kome ćemo predati mandat za sastavljanje vlade. To je zabranjeno. Od sutra počinju razgovori s onima koji su do jučer govorili da s HDZ-om neće. Sad ćemo vidjeti jesu li to bile laži ili stvarno žele promjenu. Hrvatska može biti bolja, Hrvatska će biti bolja i mi smo jamac toga", dodao je.

Pročitajte više