Grdoviću uvažili žalbu nakon prometne: "Nisam ja vozio, bio sam prepijan"

Screenshot: Youtube

VISOKI prekršajni sud Republike Hrvatske uvažio je žalbu pjevača Mladena Grdovića u vezi s prometnom nesrećom koja se dogodila u prosincu 2016. kad se njegov auto zabio u zid u zadarskim Arbanasima. 

Pjevač je u žalbi naveo da te večeri nije vozio on, nego netko iz njegovog društva jer je sam bio prepijan za vožnju. Dodao je kako je vozač nakon nesreće napustio vozilo, a on sam je na mjestu suvozača pričekao policiju, piše Zadarski.hr.

Iako je policija s vjetrobranskog stakla i mjesta vozača izuzela tragove krvi i kose "koja po boji odgovara boji kose Mladena Grdovića", a on je te večeri završio u bolnici s ozljedom glave, sud je njegovu žalbu uvažio i postupak vratio na novo suđenje. 

Svjedoci Tomislav Marinović i dr. Martin Nonković te vozač i liječnik Zavoda za hitnu medicinu izjavili su da su dolaskom na mjesto nesreće Grdovića zatekli na mjestu suvozača. Tko je bio tajanstveni vozač, nije otkriveno. 

Grdović je, inače, u posljednjih 13 godina čak devet puta zatečen kako vozi u pijanom stanju, a šest puta je skrivio prometnu nesreću, navodi Zadarski.hr.

Pročitajte više