Guguće li i dalje Zrinka Cvitešić na uho svojem Hrvoju Rupčiću?

NEKI od članova grupe Positivo, čiji je dio i preljubnik godine Hrvoje Rupčić, navodno su se izlajali kako je njihov voljeni prijatelj i kolega (čiju su intimu tako olako razotkrili javnosti, op.a) i dalje u tajnoj ljubavnoj vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić. Oboje umorni od pokušaja izvlačenja ikakve izjave vezane uz navode, i Zrinka i Hrvoje već danima otkantavaju novinare i zainteresirane.

Šaputanja na polumračnom stubištu

"Nemam komentara" ili "Pa mi smo samo kolege" najčešći su odgovori dvoje golupčića. Sve što naprave tumači se pod lupom pa se tako na razne načine moglo protumačiti njihovo nedavno šaputanje na polumračnom stubištu Kazališne dvorane Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom brodu. Radilo se o predstavi "Opera za tri groša", nakon koje se dvojac povukao i navodno vrlo nježno i pažljivo izmjenio nekoliko riječi.

Prema nekim novinskim napisima dalo bi se zaključiti kako je Zrinka tijekom modnih revija na varaždinskom Fashion.hr preko pola sata provela razgovarajući putem mobitela upravo s Hrvojem Rupčićem, a oni koji tu večer s glumice nisu skidali pogled tvrde kako se nije prestajala smijati cijelu večer. Tad je jedna djevojka sjedivši u gledalištu iza Zrinke čula njihov razgovor i rekla kako je ova "gugutala svojem ljubavniku na telefon".

Malo bi, malo ne bi

Prema istom izvoru iz skupine Positivo, koji je olajao svojega kolegu da je i dalje navodno u vezi sa Zrinkom, krajem prosinca priča je bila sasvim drugačija. Tad je razvoj situacije išao u korist Hrvojeve supruge Tine koja je svojeg muža napokon dobila nazad, jer je on tako odlučio. Međutim, Hrvoje je opet promijenio ploču kad mu je glumica nekoliko dana prije Dana zaljubljenih, opet navodno, na kućnu adresu poslala ljubavno pismo u kojem je stajalo kako će ga uvijek čekati.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više