Gužva na castingu: Počela utrka za Miss i Mistera Hrvatske

NA CASTING za Miss i Mistera Hrvatske, održanom danas u zagrebačkom restaurant & lounge baru Spoon,  pojavilo se 27 djevojaka i 20 dečkiju, širokog spektra interesa i znanja, a svi su u zagrebački Hypo centar došli s ciljem da se, osim dobro zabave, 7. lipnja u HTV-ovom studiju Anton Marti pokušaju okruniti laskavom titulom Mistera i Miss Hrvatske.

"Na castingu je bilo super, jako sam zadovoljna odazivom, Hrvatskoj sigurno lijepih ljudi ne nedostaje", rekla nam je organizatorica castinga Ivana Antić. Žiri sastavljen od Ivice Zanettija, Alena Ljubića, Maje Šoštar, Vjekoslave Bach, Marijane Mikulić i mnogih drugih istaknutih članova hrvatskog javnog (modnog) mijenja ima ruke pune posla, tek treba prebrojati glasove i odlučiti koga od četrdesetak ljepotana i ljepotica poslati u završni krug natjecanja.

Odabranih 18 finalista i finalistica 25. svibnja putuju na pripreme u Poreč, gdje će kroz desetak dana vježbati koreografiju za završnu svečanost koja se održava u prostorijama nacionalne televizije i naravno, odraditi neka snimanja. Nakon toga, 6. lipnja kandidati putuju na generalnu probu u Varaždinske toplice nakon čega im preostaje jedino da se pojave pred stručnim žirijem Direkcije izbora za Miss Hrvatske i daju sve od sebe.

"Kako mi ne volimo konvencionalne izbore, i prošle godine središnji izbor je bio na temu 'Jungle', ove godine nastavljamo u jednakom tonu. Ovogodišnja tema izbora je 'Briljantin' a nastupat će netipični gosti, o kojima vam još ništa ne mogu reći. Ali u svakom slučaju pripremamo veliko iznenađenje", rekla nam je Ivana Antić i otkrila kako će ovogodišnji izbor, 16. po redu, zasigurno biti spektakularan. Izbor će nacionalna televizija prenositi uživo, a vodit će ga Mirko Fodor i Marina Tomašević.

Vanda Voloder
Foto: Kristijan Horvat

Pročitajte više