Gwyneth Paltrow za premijeru filma "Iron Man 2" sako odjenula na golo tijelo

GLUMICA Gwyneth Paltrow na sinoćnjoj se holivudskoj premijeri filma "Iron Man 2" pojavila u svjetlucavom kompletiću s potpisom Giorgia Armanija. Osim što je lijepa 37-godišnja glumica prisutne na crvenom tepihu oduševila kratkoćom hlačica koje su otkrivale njene lijepe, duge i vitke noge, poglede je mamila i dubokim dekolteom, jer ispod sakoa nije nosila ništa. Ona i njena glumačka kolegica Scarlett Johansson, proglašene su najbolje odjevenima na sinoćnjoj premijeri.

Svoju lošiju polovicu, supruga Chrisa Martina, s kojim ima dvoje djece, Gwyneth je ovog puta ostavila kod kuće. Glumica koja je u nastavku "Iron Mana" po drugi put utjelovila Pepper Potts, jučer je kazala kako je tijekom snimanja filma često znala briznuti u plač jer su joj djeca nedostajala. Navela je kako joj je dadilja koju je zaposlila od velike pomoći i kako je postala članica obitelji: "Voli moju djecu i ona vole nju. Da nje nema, ne bih mogla biti ovdje".

Na premijeru nastavka "Iron Mana" pohitala su brojna poznata lica, među kojima i Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Adrien Brody, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Sylvester Stallone i Olivia Munn.

Pročitajte više