Halloween je odlična prilika za partijanje usred tjedna, evo gdje su naj tulumi

Foto: Facebook/Johann Franck/Niko Goga

BLIŽI SE najstrašnija noć u godini - Noć vještica, a Halloween partija i ove će godine biti na svakom koraku. Pronjuškali smo ponudu zagrebačkih klubova i pronašli neke najjezivije tulume koji su odlična prilika da malo začinite sredinu tjedna i zabavite se... Pa, da se zabavite kao da je vikend.

Zagreb

Johann Franck

U Johannu Francku pripremaju Horrorland uz live nastup Matije Cveka i Johann Frankensteinsa. "Scenografija najvećih horor klasika i tematsko uređenje - pripazite što vas čeka iza svakog ugla. Za zabavu je zadužen Matija Cvek i band Johann Frankensteins koji će izvesti najstrašnije klupske hitove uživo. Nećemo vas prestrašiti naplatom ulaza, a ukoliko niste maskirani onda se zabrinite...", kažu iz Johann Francka.

Swanky Monkey Garden

Jedan od najpopularnijih zagrebačkih "vrtova" sprema jezivo dobru zabavu pod nazivom MAGIC Horror House. "Magic je program koji je nastao u Zagrebu i Dublinu, te mu je u cilju pružati magičnu i ultimativnu zabavu uz energične i plesne ritmove house glazbe. Kroz svoja dnevna i noćna događanja obećava postavljanje novih mjerila zabave", poručuju iz Swankyja.

HOLLYWOOD vanity club

Hollywood na Tuškancu priprema tradicionalni Halloween party, a pripremaju i nagradnu igru za najbolje maske. "Kao i svake godine očekuje nas najstrašnija noć, a one najhrabrije i jutro...", kažu iz Hollywooda.

H2O

Zagrebački H2O priprema Halloween tulum na kojemu, kako kažu, ''strašno neće biti samo epitet", a obećavaju i "najstrašniji Halloween tulum u gradu".

Metropolis Club

Ako vam se ne da do grada, a usput ste i fan najomiljenijeg svjetskog čarobnjaka, Metropolis Club u Novom Zagrebu priprema Harry Potter Halloween Party. "Bit će to događaj kojeg svaki pravi HP fan ne smije propustiti. Imamo bundeve, lebdeće svijeće, dementore, pauke, sove, metle i još mnogo toga. Osim što će sve biti u Harry Potter stilu, očekuju vas i super tematski kokteli, prigodna tombola i izbor za najbolju masku te dva DJ-a koja će cijelu noć puštati pop trash muziku i još mnogo toga", poručuju iz Metropolisa, a pripremili su i neke nagrade.

Vinyl

Vinyl bar priprema Halloweenyl tulum u centru grada. "Domaćin partyja bit će DJ Tabu koji će vas svojim strašnom selekcijom voditi kroz Noć vještica. Tabu će za vas puštati muziku, a naši kokteli i promocije na određena pića doslovno će vam uliti hrabrost, da se previše ne uplašite crnih mačaka, paučine i vampirskih zubi. Dođite maskirani – u Vinylu vrata su širom otvorena svim zombijima, vješticama, vampirima i vampiricama, crnim mačkama i mačićima, čudacima i čudovištima! Za sve one koji do zadnjeg trenutka nisu sigurni u što se točno žele maskirati, na licu mjesta vaša će lica besplatno ukrašavati Buga Klara Blanuša", poručuju.

Opera Club

U zagrebačkoj Operi bit će Muerto Loco tulum na kojemu će vas zabavljati Dekova s "creepy good mash-up" glazbom, kako najavljuju iz kluba.

TESLA New Generation

Prije zabave po klubovima možete se i zagrijati u TESLA New Generation baru u centru Zagreba gdje će se odvijati warm up party za Operin jezivi Muerto Loco tulum. Zabava zagarantirana.

Ritz

Klub Ritz također najavljuje jezivo dobar Halloween tulum. "Svi oni slabog srca, neka dođu po svoju terapiju u Ritz klubu!", poručuju.

Katran

U Katranu spremaju piratski bal na četiri kata. "Nakon svih ovih godina, bolnica, čistilišta, opera, ordinacija i ostalih lokacija na koje smo vas odveli, ove godine vodimo vas na krstarenje bespućima KATRANovih mora na četiri različite palube uz isto toliko, ako ne i više, DJ-a nego što piše ili će pisati", kažu iz Katrana.

Rijeka

Klub mladih Rijeka

Klub mladih Rijeka priprema cjelodnevnu Halloween zabavu koja počinje u 16:30 rezbarenjem bundeva, a traje do kasno u noć. Nešto iza ponoći birat će se i najbolja maska. 

Halloween u ĐIRu

Za Noć vještica će Riječani moći i "đirati" po gradu. "Odlučili smo počastiti naše ĐIRaše dvodnevnim ĐIRanjem, tako da ćemo tog tjedna, kao i svakog dosad ĐIRati u utorak, ali i u srijedu jer volimo dobro i pametno iskoristiti sljedeći neradni dan. Sva četiri kafića će svojim samostalnim i jedinstvenim dekoracijama uveličati tu noć, a red je da nam i vi pripomognete u tome tako što ćete pripremiti svoje najstrašnije maske dosad", poručuju organizatori ĐIRA po Starom Gradu.

Osijek

Club EXIT

Klub EXIT u Osijeku priprema Halloween labamba + Žvaljenje parti. "Najbolji halloween event u gradu. Gori prizemlje, a gori i podrum! Maske itekako potrebne, a bit će uređen i cijeli klub", poručuju.

Kaos

Halloween tulum Slavonce očekuje i u Kaosu. "Tematski uređen prostor, vrhunska atmosfera u kombinaciji s brdom odlične glazbe, strašnim maskama i akcijskim cijenama pića sigurna su kombinacija za ludu noć", poručuju organizatori.

Split

Central

Splićani će u Centralu moći tulumariti na Electric Halloween tulumu. "Po prvi put u Split dolazi nam pionir housea TYREE COOPER iz Chicaga s trenutnom berlinskom adresom", poručuju organizatori koji očekuju tisuću electro zombija.

Sutra će po Zagrebu patrolirati i Indexova, sada već tradicionalna, Halloween patrola pa ako i ostanete doma - mi ćemo se potruditi da ne propustite zabavu. Kako nam je bilo prošle godine, možete se prisjetiti OVDJE.

>>>FOTO Evo kakve su čudne (i seksi) likove Indexova policajka i Todorić sreli u Halloween patroli<<<

Pročitajte više