Hauser napokon otkrio tko je seksi plavuša s kojom stalno pjeva

Foto: Instagram

STJEPAN HAUSER napokon je otkrio tko je (dosad) misteriozna plavuša s kojom je u posljednje vrijeme otpjevao mnoge hrvatske glazbene hitove, a snimke objavio na Instagramu.

"Misteriozna plavuša više nije misteriozna. Svi zapratite Valentinu Angelicu", napisao je Hauser uz njihovu zajedničku fotografiju te tagirao lijepu djevojku.

Njezin Instagram profil otkriva da je riječ o studentici odnosa s javnošću, diplomacije i međunarodnih odnosa, a krajem prošle godine pohvalila se i da je osvojila Dekanovu nagradu.

Lijepa Valentina nije pretjerano aktivna na Instagramu, dosad je objavila samo 16 fotografija, a prati je više od 700 ljudi.

Inače, Stjepan i ona su zajedno otpjevali i pjesmu Hauserove bivše zaručnice Jelene Rozge "Oprosti mala", što je izazvalo bijes mnogih Rozginih obožavatelja koji su to protumačili kao provokaciju.

Kakav je njihov odnos, Hauser i plavuša još nisu otkrili, no on je ispod njihove posljednje zajedničke snimke napisao: "Ima li šta lipše nego kad zapivaš onako tiho sotto voce s voljenom osobom..."

Pročitajte više