Heineken na Ultru donosi jedinstven doživljaj tijekom sva tri festivalska dana

Foto: Press

PREMA nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje u Split na Ultra Europe glazbeni festival.

Heineken je dostupan u gotovo svakoj zemlji svijeta, baš kao što i na festival Ultra Europe dolaze ljubitelji elektroničke glazbe iz preko 100 različitih država. Pivo i zabava odlično idu zajedno, a Heineken sa svojim odraslim potrošačima dijeli i strast prema glazbi. To dokazuje i Heineken glazbena platforma Live Your Music koja omogućava prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Festival Ultra Europe izvrsno se uklapa u ovaj koncept jer posjetiteljima, osim nezaboravnog iskustva, nudi i priliku da istinski i kolektivno žive glazbu te odgovorno uživaju u vrhunskom pivu.

Ove godine na petom jubilarnom izdanju Ultra Europe festivala za vrijeme tri dana spektakularnog glazbenog doživljaja, od 14. do 16. srpnja u Splitu na Poljud, nastupit će vrhunska svjetska DJ imena poput Davida Guette, Afrojacka, Steve Aokija, Hardwella, Armin Van Buurena, Martina Garrixa i mnoga druga.

Ove godine po prvi put tijekom sva tri festivalska dana u Heineken Experiential Zoni posjetitelji će imati priliku okušati se u jedinstvenom doživljaju, Stage Diving Experienceu, gdje se mogu fotografirati "u skoku" i nakon toga fotografiju odmah podijeliti na društvenim mrežama.

Pročitajte više