Hoće li nadmašiti Jovicu i Nikolinu? Ovo su kandidati nove sezone Ljubav je na selu

Foto: RTL

AKO STE se pitali što sad kad je završila deveta sezona showa Ljubav je na selu, ne brinite - već sljedećeg tjedna stiže jubilarna, deseta sezona i novi živopisni kandidati.

Jedanaestoro farmera ispričat će svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale. I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, pa će gledatelji tako vidjeti kako žive usamljeni muškarci iz Gline, Metkovića, Tkona, Bala, Poreča, Miljevaca, Babine Grede, Vinkovaca, Pitomače, Desinića i Čakovca.

Kome od njih će pristići najviše pisama i tko će privući pažnju nježnijeg spola te tako možda upoznati baš onu pravu, gledatelji će saznati u novoj sezoni "Ljubav je na selu.

Sa samog istoka Hrvatske, iz slavonske Mlake Antinske kraj Vinkovaca stiže Jovan Karapandža. Sa samo  trideset godina, ovaj mladi Slavonac već je vlastitim rukama izgradio poljoprivredno carstvo, a svojim izgledom oduzima dah gdje god se pojavi. Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan, iskren i znatiželjan, a vrijeme voli provoditi jašući konje ili izlaziti s prijateljima.

No, ispod njegove impozantne vanjštine, krije se podjednako zadivljujuća topla duša puna nježnosti koja strpljivo čeka svoju srodnu dušu.

U srcu Zagorja, u bajkovitoj maloj općini Desinić, krije se 67-godišnji Josip Krizmanić. Prije dva ljeta, nakon 40 godina skladnog braka, Josip je ostao bez supruge. Sad kad je stao na noge, shvatio je da mora ispuniti posljednju želju svoje voljene i pronaći ženu kojoj će otvoriti srce i s njom ponovo dijeliti sve što ima. Josip je umirovljeni tapetar, a kada nije zaokupljen poslovima na svojoj farmi i voćnjaku, svira u bendu. Kroz godine, priznaje Josip, prikupilo se koncerata koje je odsvirao pa se tako brojka popela na 1617!

Predstavljanje ostalih  farmera desete sezone gledatelji će moći vidjeti u ponedjeljak, 11. lipnja u 21 sat.

Pročitajte više