Hollywoodske zvijezde - ljubavni parovi u prošlom životu

AMERIČKA ekspertica za reinkarnaciju Victoria Bullis otkriva da su se Ben i Jennifer, Tom i Nicole voljeli i u prošlom životu.

Po njenim tvrdnjama Affleck je jednom bio šeik iz Arabije s velikom haremom, a zaljubio se baš u djevojku koja je samo čistila boravište njegovih brojnih žena.

Pogađate, to je bila Lopezica.

Bullisica otkriva da su neke hollywoodske ljepotice u prošlom životu bile muškarci, pa su tako u Srednjem vijeku Nicole Kidman i Penelope Cruz bile svećenici koji su vodili ljubav s pripadnikom svoje crkve Tomom Cruizeom, a silikonska plavuša Pamela Anderson davne je 1126. godine bila zatvorenik u škotskom zatvoru kojem je ljubavnik bio upravo njen sadašnji dečko Kid Rock.

Vidovnjaci svojim pričama odlično zarađuju pa su tako Craig i Jane Hamilton Parker uspjeli televiziji skupo prodati svoju seansu u kojoj su "razgovarali" s pokojnom princezom Dianom.

Oni tvrde da se Lady D u zagrobnom životu odlično zabavlja.

Malo radi s Majkom Terezom, a inače se dobro provodi.

Otkrila je da je njena smrt ipak posljedica slučajne prometne nezgode i da se namjeravala udati za Dodi Fayeda koji je stradao zajedno s njom.

Američki gledatelji koji su htjeli vidjeti ova trabunjanja morali su na privatnom kanalu platiti 15 dolara, a bilo je mnogih koje je to zanimalo.

Pročitajte više