Pitali smo Hrvate što misle o nastupu Baby Lasagne. Malo je reći da su oduševljeni

Video: Index

BABY LASAGNA je, kao što već i ptice na grani znaju, razvalio u polufinalu Eurosonga. Publika je tijekom cijelog nastupa pjevala s njim uglas i plesala Rim Tim Tagi Dim ples. Prošetali smo centrom Zagreba i pitali Hrvate što oni misle o nastupu. Malo je reći da su oduševljeni.

"Pa iskreno, meni je bio fenomenalan. Jako je originalan bio i mislim da je to dosta drugačije od onog što smo inače slali na Euroviziju, tako da mislim da ćemo se dosta dobro plasirati ove godine", kaže jedna djevojka.

I jedan dečko kojeg smo sreli slaže se da je Baby Lasagna bio dobar. "Sviđa mi se cijeli performans, cijela Arena, svi su plesali, pjevali... Super je Marko naš, svaka mu čast", poručio je.

"Nisam gledala, ali pobijedit će", uvjerena je jedna gospođa. "Izvrsno. Teško smo mogli dobiti nekoga pristojnijeg, reprezentativnijeg... Svaka pohvala", oduševljen je jedan gospodin.

"Ušao je na Doru kao rezerva"

"Bio je super nastup, energičan. Koreografija je jako lijepa, baš ono što je trebalo da vidimo. Mislim da je i on prvenstveno zadovoljan sam sa sobom, a to je najvažnije na kraju krajeva. Zbog toga smo mi kao publika to i osjetili. Ja sam siguran da će biti u top 3", opisao je jedan prolaznik.

Na pitanje koji rezultat predviđa Baby Lasagni u finalu, jedan dečko je siguran: "Osvajanje. Prvo mjesto, nema uopće sumnje u to." "Visok će biti plasman, nadam se da nitko neće biti razočaran ako ne budu prvi, a svi očekuju da će biti prvi", navodi jedan gospodin.

"Pa on je već sad napravio veliki rezultat. Znači, prva stvar, ušao je kod nas na Doru kao rezerva, ovdje je ušao u finale. Da više ništa ne napravi, to je već jako puno. Mislim da je učinio jednu jako lijepu promidžbu za Hrvatsku i općenito našu glazbu", dodao je drugi.

Većina naših sugovornika radije će gledati Eurosong doma, nego na Europskom trgu i rado bi otišli na Eurosong u Zagrebu ako Baby Lasagna pobijedi.

Pročitajte više