Imena luda posvuda: Gwen Stefani rodila dječaka Zumu Nestu Rocka

PJEVAČICA Gwen Stefani jučer poslije podne rodila je dječaka Zumu Nestu Rocka carskim rezom u popularnoj holivudskoj bolnici Cedar-Sinair, potvrdila je glasnogovornica pjevačice okupljenim medijima. Neobičnim izborom imena za dječaka Gwen se pridružila novom zvjezdanom trendu davanja čudnih imena djeci - popularni pjevač Frank Zappa svoju kći je nazvao Moon Unit (u slobodnom prijevodu Mjesečeva Stanica), a Beckhamovi svojeg sina nazvali su Brooklyn, po ne baš otmjenom dijelu New Yorka, gdje je Brooklyn navodno začet.

Gwen Stefani i njezin suprug Gavin Rossdale već imaju dvogodišnjeg sina Kingstona, a nakon što je rodila prvo dijete Gwen je oduševljeno medijima ispričala kako je trudnoća i majčinstvo "nešto najčudesnije što joj se dogodilo" te kako planira imati što više djece i to uskoro. Jučer su se njezine želje ostvarile, a Gwen je, nakon što je otkrila kako će roditi još jedno dijete, napravila pauzu u karijeri i posvetila se obitelji.

Dječaka čeka spremna soba sa zidovima oličenim u crno

Gavin i Gwen spol djeteta nisu htjeli saznati do samog rođenja, ali su znali da će dijete, kada konačno stigne na svijet, smjestiti u sobu sa zidovima oličenim u crnu boju, jer, kako je Gavin naglasio, žele da dijete odmalena bude "gothic". Gwen je nedavno priznala kako je u srednjoj školi bila predmet zadirkivanja zbog viška kilograma zbog čega sada ima traume, pa joj stoga nije ugodno biti trudna. "U školi sam bila toliko frustrirana svojom težinom da sam činila sve kako bi se riješila viška kilograma, svakodnevno sam vježbala i čak sam u jednom trenutku upisala satove plivanja kako bi se dovela na normalu. Sada kada sam naučila kontrolirati svoju težinu ostala sam trudna i opet sam debela. Shvaćam koliko je sve to glupo jer nikoga nije briga koliko kilograma težim, no ne želim se gledati u ogledalu i kao u tinejdžerskim danima misliti da sam debela prasica", priznala je pjevačica.

V.V.

Pročitajte više