Index i Aquarius Records vam daruju nosač zvuka "Runjić na Peristilu"

RUNJIĆEVE večeri su u tri godine svojeg postojanja prepoznate u struci kao najprestižniji i najambiciozniji glazbeni projekt u Hrvatskoj koji svake godine donosi nešto novo, izlazi iz zadanih formi i postavlja nove kriterije. Ova glazbena manifestacija stekla je velik krug poklonika, uglavnom regrutiranih iz krugova štovatelja ovoga velikana glazbene umjetnosti, ali i „nekih novih klinaca“ koji zahvaljujući Runjićevim večerima po prvi put uče pjesmaricu Mediterana.

„Runjić na Peristilu“ predstavlja novo čitanje Runjićevog opusa u big band i swing izvedbama, uz 20-ak vrhunskih glazbenika pod vodstvom maestra Alana Bjelinskog i Ante Gele, i line-upom izvođača koji pripadaju u elitu hrvatske glazbe poput Olivera, Nine Badrić, Massima Savić te Tedija Spalata.

Manifestacija je i ove godine otišla korak dalje u duhu svjetskih trendova obrada glazbenih standarda, stvorivši jedinstvenu fuziju mediteranskog naslijeđa najplodnijeg hrvatskog autora i globalnih glazbenih kretanja

Peristil, Dioklecijanov carski trg, pokazao se kao idealna pozornica za događanje ovoga tipa. Mediteranski živ i istovremeno dostojanstven, elegantan i akustičan prostor daje puno značenje ovom projektu. Prostor splitskog Peristila rezerviran je isključivo za najveće umjetničke manifestacije, poput opernih premijera, nepotrošen i vječan.

Nagradna igra

Aquarius Records i Index troje sretnika nagrađuju sa tri nosača zvuka "Runjić na Peristilu". Želite li u dobrom društvu, bilo prijatelja, bilo svoje bolje polovice ili sami, uživati u ovoj glazbenoj poslastici, sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Runjić na Peristilu" na index.nagrada@gmail.com.

Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke. Troje najbržih ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Pročitajte više