Influencerica izazvala bijes pratitelja: "Sramotiš se i varaš ljude, briši to"

Foto: Instagram

INFLUENCERICU Alissu Violet pratitelji su optužili za prijevaru nakon što nije ispunila giveaway koji je 26. kolovoza objavila na svom Instagram profilu.

Alissa je pratitelje pozvala da sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj je obećala Louis Vuitton torbe za nagradu. Nagradna igra bila je organizirana u suradnji s kompanijom Cheek. U opisu fotografije na kojoj sjedi okružena Louis Vuitton torbama Alissa je potanko opisala pravila nagradne igre, a zatim je u opis dodala da će pobjednika objaviti "u petak" (30. kolovoza). 

Objava je kasnila i nije objavljena na profilu influencerice, već na drugom, dotad nepoznatom, profilu kompanije Cheek, a u međuvremenu je Alissa promijenila i opis fotografije u samo "dug dan". Troje pobjednika obratilo se BuzzFeedu. Naime, oni nikad nisu primili nagrade, a tvrde i da dugo nisu mogli stupiti u kontakt ni s Alissom ni s kompanijom Cheek.

Vanessa Avila, jedna od dobitnica, uspjela je s kompanijom stupiti u kontakt tek 3. rujna, nakon čega su joj oni rekli da će njezina torba biti poslana kroz nekoliko dana. Međutim, on je nije primila do danas.

Ostalih dvoje dobitnika obaviješteni su da su "diskvalificirani jer nisu punoljetni i nisu građani SAD-a".

Iz kompanije su za BuzzFeed rekli da bi Vanessa nagradu trebala dobiti krajem ovog tjedna.

YouTuberica se nije oglasila povodom svega, no zato su se oglasili njezini pratitelji ispod sporne objave. "Obriši ovo", "Kako te nije sram", "Varaš ljude", poručili su joj.

Pročitajte više