Influencerica rida jer u krizi nitko ne kupuje njene gole fotke: Ništa drugo ne znam

Screenshot: TikTok

INFLUENCERICA Billie Beever, koju na Instagramu, gdje objavljuje golišave fotke, prati 111 tisuća ljudi, a osim toga za život zarađuje prodajom golih fotografija preko jedne internetske stranice, objavila je video u kojem histerično plače jer joj zbog pandemije propada posao. 

Billie inače naplaćuje fanovima na stranici Only Fans 13 dolara (oko 90 kuna) za mjesečni pristup njenim obnaženim fotkama, a dodatno zarađuje i od napojnica. Problem se pojavio kad su neki njeni fanovi ostali bez posla tijekom pandemije i otkazali joj pretplatu. 

"Svi na televiziji stalno govore kako su svi ostali bez posla i nemaju novca ni za što. Gubim pretplatnike na OnlyFans, a to mi je osnovni izvor prihoda. Ne mogu plaćati stanarinu, ne mogu raditi. Čak i da se vratim na posao, što da radim? Striptiz klubovi su zatvoreni. Nemam nikakav drugi talent. Ne mogu plesati, ne mogu pjevati, ništa ne mogu. Ne razumijem što bih trebala raditi. Samo želim da se sve vrati u normalu i da ljudi počnu plaćati pretplatu", govorila je ridajući. 

Ako je očekivala suosjećanje od svojih fanova na TikToku, prevarila se. Mnogi su joj predbacivali da je razmažena i da si treba pronaći novi posao. 

Neki su joj poručili da se zaposli u trgovini. 

"Ne želim raditi u trgovini jer je ovo moj posao i moja karijera. Znate li koliko košta da održavam ovakav izgled? Plaća iz trgovine to ne bi pokrila. Ta su sranja skupa. Ne mogu to raditi", prenio je njenu izjavu Daily Mail. 

Kaže da je dobila velik broj hejterskih komentara nakon što je objavila taj video te da smatra da nije u redu da se seksualne radnike gleda svisoka. 

"Srećom, imam i neke sponzore sa strane pa kad su vidjeli video, javili su se i pitali kako da mi pomognu", otkrila je. 

Pročitajte više