Instagramuša se javila s prosvjeda u Barceloni, ljudi pobjesnili: "Srami se"

Foto: Instagram

RUSKINJA Elena Rybalchenko, koju na Instagramu pod nadimkom fitness mama prati preko 700 tisuća ljudi, objavila je fotku s prosvjeda u Barceloni, ali vjerojatno se nije nadala bijesnim komentarima koji su uslijedili. 

"Barcelona gori. Ispred, iza, lijevo, desno, svugdje se čuju pucnjevi. Eksplozije, helikopteri, sirene. Barcelona je u vatri. Ova noć je poput holivudskog filma", napisala je uz fotku i dvije snimke vatri na ulici. 

Iako je zaradila gotovo 17 tisuća lajkova, Katalonce ova fotka nije ni najmanje impresionirala pa su joj ostavili brojne bijesne komentare. 

"Ne znam što je gore. To što si dobila toliko lajkova ili što si ovo uopće objavila", "Kakav nedostatak poštovanja", "Pokaži poštovanje i obriši ovo", "Srami se", "Gadiš mi se", "Error 404, zdrav razum nije pronađen", pisali su joj oni. 

Influencerica im je ubrzo odgovorila u podužoj objavi. 

"Vaš problem nije ruski model. Vaš je problem u tome što stalno tražite neke podjele. Vi se dijelite na grupe. Dijelite sebe na 'heroje koji se bore za demokraciju' i 'model' koji nema pravo opisati ono što vidi oko sebe i nema pravo podijeliti svoje misli i osjećaje. Ali i vi i ja smo podijelili ovaj trenutak. I ja sam bila dio toga. Svaka podjela i svaki rat donose bol. Moć je u jedinstvu i sinergiji. Bolje je naći tisuću razloga za zajedništvo nego jedan za neslogu. Nadam se da će u Barcelonu doći mir", napisala je. 

Pročitajte više