"Povratit ću od smrada": Stanodavci se šokirali kad su ušli u kuću poznate Instagramuše

Foto: Instagram

INSTAGRAM zvijezda i poznata blogerica, Kayla Jenkins, koja se na društvenim mrežama svakodnevno hvali glamuroznim i luksuznim stilom života, ostavila je u šoku svoje stanodavce kad su vidjeli kakav je nered ostavila iza sebe kad se iselila iz nekretnine koju su joj iznajmljivali.

Paul i Paula Hopwood blogerici i njenoj cimerici su iznajmili nekretninu izvan Manchestera, međutim djevojke im nisu redovito plaćale stanarinu zbog čega se dug popeo na 10 tisuća funti (skoro 85 tisuća kuna) pa su stanodavci sudski zatražili nalog o iseljenju.

U emisiji Bad Tenants prikazan je nered koji je blogerica ostavila iza sebe. Kuća je bila puna psećeg izmeta i urina te mrlja od šminke, a dvorište nagomilano smećem. "Toliko smrdi da ću povratiti", rekla je stanodavka u jednom trenutku. Inače, u ugovoru o najmu je stajalo da su kućni ljubimci zabranjeni, no vlasnik kaže da je, posljednji put kad je bio u kući, Kayla tamo imala pet pasa, četiri mačke, dvije papige, dva zamorca i tri zeca.

Njezin menadžer je za Daily Mail izjavio da su stanodavci sve izmislili i inscenirali. Dodao je i da blogerica "pati od depresije i anksioznosti" te da zbog toga nije redovito plaćala stanarinu.

Inače, Kaylu na YouTubeu prati 600 tisuća ljudi, a na Instagramu 100 tisuća ljudi. Kayla je nakon što je sve procurilo u javnost na Instagramu objavila i fotku kojom je očito htjela dokazati da boluje od depresije.

Pročitajte više