"Pratila ga je posvuda": Slavna manekenka nabacivala se Tomu Bradyju, a on je odbio?

Foto: Profimedia

SLAVNOJ manekenki Irini Shayk (37) navodno je za oko zapao legendarni igrač NFL-a Tom Brady (45), ali on nije zainteresiran za nju, piše Page Six. Njih dvoje sreli su se na luksuznom vjenčanju milijardera Joea Nahmada (33) i manekenke Madison Headrick (29).

Vjenčanje se održalo na Sardiniji, a na listi uzvanika bile su i brojne druge zvijezde poput Leonarda DiCaprija, Serene Williams i Davida Grutmana. "Irina je cijeli vikend posvuda pratila Toma i jasno mu dala do znanja da ga želi", rekao je izvor za magazin Sports Illustrated. Ipak, insajder tvrdi kako Tom nije bio zainteresiran pa se između njih ništa nije dogodilo. 

Podsjetimo, zvijezda američkog nogometa Tom Brady i manekenka Gisele Bundchen (42) razveli su se u listopadu prošle godine. U braku su bili 13 godina, a imaju sina Benjamina (13) i kćer Vivian (10). 

Irina je 2019. prekinula vezu s Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćer Leu (7). Prije toga dugo je godina hodala s Cristianom Ronaldom. Manekenku su nedavno povezivali s glumcem Leonardom DiCapriom, s kojim je plesala na Coachelli. 

Pročitajte više