Iva Jerković: Frajeri danas nisu ono što su nekad bili!

"NAŽALOST, frajeri danas nisu kao što su bili nekad", požalila se Iva Jerković novinarima Nove TV kada su je upitali zašto još uvijek nije udana. Lijepa Iva nikako da pronađe sreću u ljubavi - ljubavni život Ive Jerković dosad je plijenio pažnju tabloida i javnosti, jer nam se nikad nije činio transparentan, a kuloarska tračanja, koja su hrvatsku ljepoticu redovito spajala s istaknutim pripadnicima hrvatskog podzemlja nikad nisu do kraja utihnula.

Iva je nedavno podigla i malo medijske prašine izjavljujući talijanskim medijima da su ona i najdugovječniji hrvatski nogometni reprezentativac Dario Šimić, koji je oženjen, više od prijatelja. Nikad nije do kraja razjasnila što je pod tim mislila, a Dario Šimić cijelu stvar je demantirao odmahujući rukom i okrivljujući novinare "koji su cijelu stvar dodatno napuhali".

Također, kada je nosila jednu od mnogobrojnih revija vjenčanica Iva je priznala da joj jedna već odavno visi u ormaru, ali da ju ne planira obući uskoro jer ženika nema ni na vidiku. A sad znamo i zašto.

Pročitajte više