Iva Jerković: Kad se skinem, muče me male rupice koje izađu na površinu

IVA JERKOVIĆ sinoć je došla na VIP party H&M-a s mamom i Nevenom Ciganovićem. Lijepa manekenka bacila se u potragu za proljetnim krpicama te je rekla da ni sama ne zna koliko će novaca potrošiti. "Mama ima karticu, tako da ću vidjeti. Volim te kombinacije kada jeftino možeš kupiti nešto dobro. Ne znam zašto je to moto svih žena, ali nikada nemam ništa za odjenuti. Ako nešto kupim, onda je prvi dan još dobro, a poslije opet ništa nemam. Stare stvari čuvam, možda neke proslijedim sestrični, ali se baš teško odvajam od njih", rekla je za Index Iva.

S prvim proljetnim danima i garderoba postaje sve lakša i sve više otkriva. Iako to za nju nikada ne bi rekli, i Iva se ove godine muči s pokojom naslagom viška. "Jučer sam išla na neko snimanje i shvatila sam da sam se malo popunila. Kada se skinem, ima nekih problema i poteškoća. Ono, standardnih ženskih, male rupice koje izađu na površinu. Sada ću nekoliko mjeseci prije mora krenuti to skidati. I to pomoću malo više vježbanja, paziti na prehranu baš ne mogu", kaže Iva.

Dodaje kako bi joj bilo pametno otići koji put i u solarij, s obzirom na to da je alergična na sunce. Kad je bila mlađa, na umjetno je sunčanje išla često, ali sada više nema taj običaj. Iva nije sklona kovanju planova previše unaprijed, pa zato sa sada još ni sama ne zna gdje će i kako provesti ljeto. "Još nemam nikakvih planova za ljeto, još mi je predaleko", kaže Iva. 

Pročitajte više