Ivana i Goran Višnjić čuvaju snimke na kojima im Rupićka prijeti i vrijeđa ih

IAKO je od informacije o preljubu Gorana Višnjića prošla cijela godina, bizarni detalji o "priči godine" ne prestaju izlaziti na vidjelo - početkom veljače prošle godine, samo dva dana nakon što je Ivana Višnjić imala spontani pobačaj, nazvala ju je Mirela Rupić i izvrijeđala je. Ivana je, prema tvrdnjama obiteljskog prijatelja koji je detalje ispričao tjedniku Story, tada bila u teškom psiho-fizičkom stanju, a Mirela je bila u osmom mjesecu trudnoće. Obiteljski prijatelj otkrio je i kako je glumac nevjeru supruzi priznao istog dana kad je doznao da je Mirela Rupić trudna, a Ivana Višnjić od njega je tražila da prisluškuje svaki njihov razgovor.

Sredinom rujna 2006. Mirela Rupić je, piše Story, prvi put nazvala Gorana Višnjića i obavijestila ga kako je trudna i kako ne želi pobaciti, jer je to već jednom učinila. Nakon što je počela prisluškivati njihove razgovore, Ivana Višnjić uvjerila se kako je riječ o jednonoćnoj avanturi, zbog čega je, tvrdi obiteljski prijatelj, ostala uz supruga i odbila razvod kao opciju. Osim bračne nevjere koja im je uzdrmala vezu, to vrijeme bilo je turbulentno i zbog pobačaja, ali i posvojenja, koje im se "ukazalo" samo dvadesetak dana nakon nesretnog događaja.

Glumac od prvog dana tražio DNA analizu?

Višnjić je navodno zatražio DNA analizu čim ga je Mirela Rupić nazvala, ali je ona to odbijala jer "nije htjela medijsku pompu". O njemu je u medijima govorila u superlativima navodno samo kako bi mu se približila i pokušala doći u Los Angeles, no to joj nije uspjelo pa je naglo promijenila ploču.

Iako se tad nije htjela medijski eksponirati, danas je situacija kudikamo drugačija - Mirela dolazi na Hrvatski radijski festival među nekoliko stotina novinara iz svih zemalja bivše Jugoslavije, jednogodišnju kći prodaje na naslovnice, a izdašnu alimentaciju, prema tvrdnjama glumčevih prijatelja, prima redovito i od novca za Lanu Lourdes boravi u hotelima.

M.A.

Pročitajte više