Ivana Kovač: Mogla bih se na mjesec dana zatvoriti i peći glinu

DOK SU neke druge estradne zvijezde ovo ljeto skakutale iz mjesta u mjesto, pjevačica Magazina Ivana Kovač uživala je u divljim plažama u okolici Tribunja, gdje joj živi majka. "Svake godine sve više uživam u Dalmaciji i što sam starija sve teže mi se vratiti u Zagreb. Bila sam po cijele dane bosa, bez šminke, kao raspušteno dijete. Čak sam i cvijeće sadila, a prije mi je bio problem biljku zaliti. Uživala sam na divljim plažama", ispričala je Ivana za Jutarnji list.

Ne planira vjenčanje, ni solo karijeru

Kći Miše Kovača nije imala idiličan život. Iako se pjevanju odupirala cijeli život, nakon što je prošla kroz ovisnost i odvikavanje, shvatila je da je to njezin životni poziv i prije tri godine zapjevala u grupi Magazin. Njezin otac, legendarni Mišo upravo snima zadnji album u karijeri na kojemu će gostovati i Ivana, prema očevoj velikoj želji. "Jedva čekam jer čovjeku kojeg voliš najviše na svijetu ne možeš ništa odbiti, a i meni će to biti nešto novo, posebno jer sam veliki obožavatelj njegove glazbe", rekla je 32-godišnja pjevačica.

Ivana je 1. rujna proslavila rođendan i tri godine veze s dečkom Elvirom Hasanhodžićem, inženjerom radiologije. Vjenčanje još uvijek ne planira, a ni kao mama se još ne može zamisliti. "Zasad se brizi učim uz psa Johnnyja Brava, jack rusell terijera", kaže Kovač. Živahna Ivana ne bi mogla zamisliti da ništa ne radi pa se, kada ne pjeva, bavi umjetnošću. "Često me uhvati period crtanja pa crtam, radim i okvire, a u komuni sam naučila i s glinom raditi. Da mi je nabaviti keramičku peć, spasila bih se. Mogla bih se na mjesec dana zatvoriti, peći glinu i to bi me ispunjavalo. Oduvijek sam htjela otići i na tečaj za automehaničara jer nikad ne znaš kad će ti auto stati i nikog neće biti da ti pomogne", zaključuje pjevačica Magazina koja još ne razmišlja o napuštanju grupe i solo karijeri.

Pročitajte više