Ivi Balaban moda važnija od Dinama

OD poznatih osoba na trećoj večeri revijalnog dijela Wella Fashion Weeka najveću pažnju privlačila je Iva Balaban, supruga nogometaša Dinama, Boška Balabana, koja je samo prije dvadeset dana rodila sina. Moramo priznati da Iva odlično izgleda.

Ona se ipak odlučila pogledati revije radije nego utakmicu Brann - Dinamo koja se igrala istovremeno. Društvo joj je pravila još jedna žena nogometaša, Leonarda Boban, dizajnerica koja i sama izlaže na ovosezonskom Fashion Weeku. Iz kategorije poznatih moglo se još vidjeti Marka Grubnića u društvu Indire iz Colonie, Marijanu Batinić, Josipu Pavičić, te par neizbježnih voditeljica.

Txell Miras, Iggy, Ivančica Hrustić, Iva Karačić...

Od dizajnera prva se predstavila španjolska dizajnerica Txell Miras, a nakon nje Iggy sa svojom prvom muškom kolekcijom, koja je, kako kaže, inspirirana Saharom i Tunisom. Njegova kolekcija možda je bila i najbolje što smo vidjeli ove večeri. Ivančica Hrustić odlučila se, iako se radi o ljetnoj kolekciji za tmurnije boje, sivu crnu i tamnoplavu, s ponekim bijelim modelima. Ipak, poklonila je publici iznenađenje, završni model nosila je Ana Rucner.

Iva Karačić, prošlosezonska pobjednica Fashion Weeka na natječaju Pret-a-design, predstavila je kolekciju u kojoj dominira jeans, u kombinaciji s prugastim sivim i tamnoplavim pamukom. Nakon Luu Anh Tuaan, gosta dizajnera vijetnamskog porijekla koji živi i radi u Mađarskoj, uslijedila je revija Marte Buzolić, te mađarske modne marke Hepp i  Andrewa Majtenyia.

Nagradna igra

Index i Kare Design pet sretnika nagrađuju poklon paketima, a za osvajanje istog morate točno odgovoriti na nagradno pitanje: Kako se zove "žena nogometaša" koja će se predstaviti na ovosezonskom Wella Fashion Weeku? Točan odgovor s osobnim podacima pošaljite u mailu naslovljenom s " Kare" na index.nagrada@gmail.com, a dobitnika ćemo o nagradi i njenom preuzimanju obavijestiti mailom.

Tjednik Extra nagrađuje jednog čitatelja godišnjom pretplatom, za što također imamo nagradno pitanje: Koliko puta godišnje se održava Wella Fashion Week? Točan odgovor s osobnim podacima u mailu naslovljenom s "Extra" pošaljite na gore navedenu adresu. Sretno!
N.D.
Foto: L.T.

Pročitajte više