Ivica Skoko postao dio evangelizacijske zajednice: "Promijenio mi se život"

Screenshot: Nova TV

MODNI DIZAJNER Ivica Skoko progovorio je o vjeri.

"U mojim molitvama navečer vuklo je da to ne bude psihijatar, nego svećenik, da to bude netko srcu blizak, netko kome se mogu ispričati na jedan svoj duhovni način, a da to nije medicinskog karaktera, tipa otići psihijatru. Čak sam to i otišao i napravio jer je danas normalno otići, jako puno ljudi to i prakticira, ali tu se nisam vidio", ispričao je za IN Magazin o tome kako je odlučio potražiti pomoć kad je shvatio da mu treba.

Ivica Skoko o pomoći koju je pronašao u vjeri

Ivica Skoko već 26 godina ime je u samom vrhu domaće modne scene. No, biti javna osoba nije uvijek lagano pa je u jednom trenutku osjetio da mu je potrebna pomoć koju je pronašao u vjeri. 🙏

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 24. siječnja 2024.

"Isplakao sam žuč iz sebe"

Pomogla mu je prijateljica njegove majke. Dala mu je, kaže, telefonski broj fra Stjepana Brčine, voditelja Evangelizacijske zajednice Sveti Duh.

"Ja kažem: 'Stjepane, imate li vremena da razgovaramo?' On kaže: 'Ja se vozim iz Međugorja prema Zagrebu, možemo pričati koliko god hoćeš.' Taj je razgovor sigurno trajao preko sat i pol vremena, dok jednog trenutka on mene nije pitao: 'Da li si spreman da se pomolim za tebe sad u autu? I ja onako... Znači, on se molio sad jedno desetak, petnaest minuta, ne mogu sad to procijeniti, ja sam isplakao žuč iz sebe. Dakle, taj trenutak je meni promijenio život. U biti, ne život, da ne ispadne sad da idem u fanatike jer će biti hejtera. Sutra će portali pisati o ovome, nakon što pustiš prilog, bit će raznih... Ali neka dođu u četvrtak pa se pomolimo svi zajedno da se uvjerimo u suprotno", ispričao je dizajner koji je na sceni 26 godina.

Tri dana je nakon toga proveo na duhovnoj obnovi i tvrdi da su mu bili "najljepši u životu". Pridružio se evangelizacijskoj zajednici i sad je dio njenog kreativnog tima. "Pronašao sam mir jer svakom čovjeku treba i mislim da svaki čovjek treba naći ovo što sam ja pronašao i stvarno, evo, čista srca vas sve pozivam - dođite bar jedan četvrtak da vidite, nećete se pokajati", tvrdi Skoko.

Pročitajte više