Jacques Houdek se oprašta od bloganja i Blogera

POTAKNUT brojnim medijskim napadima i optužbama (koje se ovih dana obrađuju na policiji), Jacques Houdek odlučio je posjetiteljima svog službenog bloga uputiti "posljednji pozdrav", s obzirom da ga je, uz brojne druge promjene u svojoj karijeri, odlučio zatvoriti. "Želim se oprostiti od vas. Naravno, svi ste primijetili da od novogodišnje čestitke nisam pisao - do neki dan - ne zato što sam lijen, nego već duže vrijeme razmišljam da se malo odmorim od pisanja", piše Jacques.

"Blog se zaista i pokazao dobrim načinom da neki puta ispričam svoju stranu priče, da s vama podijelim neke smiješne situacije iz života ali i da ispucam frustracije kad god mi je bio pun kufer. Nadam se da ste uživali čitajući i puno vam hvala na podršci od samog početka. Ja ću intenzivno i dalje raditi na svojoj glazbi, a svima vama prepuštam da pišete, vama to bolje ide!", piše Jacques u svom posljednjem postu.

Prije nekoliko dana Index je prvi objavio dokumente kojima pjevač demantira napise o poreznoj utaji i financijskom krahu, koji su ga u posljednjih nekoliko mjeseci držali na vrhu liste "tabloidskih meta". Unatoč stalnom prozivanju, Jacques poručuje kako ne staje s glazbenim planovima - trenutno konkurira za finale Hrvatskog radijskog festivala s pjesmom "Koliko si me voljela", a u planu je i treći studijski album.

Dok se Jacques oprašta od pisanja bloga, naši drugi poznati blogeri otkrivaju što su nam spremili za ovo proljeće - Marija Husar piše o dojmovima u showu "Zvijezde pjevaju", Ivana Kindl uzbuđeno najavljuje gospel koncert kojeg je sama organizirala, a Marko Tolja još sređuje dojmove s nedavnog koncerta u riječkoj Stereo dvorani.

Lana Jurčević nedavno je na blogu promovirala novi spot, Luku Nižetića zanima kako vam se sviđa pjesma s kojom se ove godine natječe na Radijskom festivalu, dok Ivana Radovniković najavljuje novi album. Tu je i grupa Connect koja je prije nekoliko dana snimila novi spot, a uskoro vam pripremamo nova iznenađenja i poznate izvođače na Blogeru!

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više