Je li BB Stipe doista mlatio ili je netko željan naslovnica?

UZ IZJAVU svoje bivše djevojke, koja je, upitana da li ju je tukao, izjavila kako je došlo do manjeg incidenta, ali ju nije udario, Stipe je popio optužbu od 19-godišnje Alenke Goić, kojoj je medijska pažnja otprije poznata, barem ona tako tvrdi u svom predstavljanju. Bavila se, naime, manekenstvom u Njemačkoj i Hrvatskoj, pa je spremno stala pred Indexovog fotografa i s nama podijelila svoje iskustvo. Za sve koji kasne u praćenju žutila, priča glasi - prije četiri godine Stipe joj je navodno opalio šamarčinu.

"Bilo mi je do zezancije pa sam mu sa suvozačkog mjesta doviknula 'seljačino'. On je s društvom prolazio pješke. Tražio me s ekipom po Opatiji i kad me naposljetku našao, opalio mi je šamar i rekao: 'Hoćeš li još?'. Otišla sam prijaviti ga na policiju, ali, koliko znam, ništa mu se zbog toga nije dogodilo", rekla je mlada Opatijka prije nekoliko dana tjedniku Extra. Da, u medije je došla s pričom da ju je prije četiri godine udario sudionik reality showa. Nama je, pak, rekla kako stvari nisu tako jednostavne. Netko laže u čitavoj priči.

"Novinarka jednog magazina izjavila je da je dobila izjavu o meni i tom događaju od jedne muške osobe koja je prije bila u konfliktu sa Stjepanom Bekavcem", kaže nam Alenka, prozivajući pripadnicu "sedme sile" za klevetu. Činjenica da su mediji priču napuhali i, prema njenim tvrdnjama, u nju dodali nepostojeće segmente, promijenila joj je život, i to nagore.

"Nedugo nakon što je sve izašlo u tom magazinu i na internetu, moj sadašnji dečko, koji trenutno igra nogomet u Njemačkoj, odlučio je prekinuti sa mnom jer kaže da nije bio u mogućnosti izdržati ovaj medijski pritisak", govori Alenka, iako nismo uspjeli saznati o kakvom pritisku medija govori i zašto bi novinari imali pik na njezinog dečka. Na Alenkinu žalost, tu priči nije kraj.

Život u maloj sredini, naime, nije posebno glamurozan nakon prljavog rublja u novinama. "Taj prekid je djelovao na mene dosta loše. Nisam očekivala da bi se zbog ovoga mogla prekinuti moja četverogodišnja veza s njim. Moji najbliži su znali za ovaj događaj od početka. Zadnja dva dana izbjegavam Opatiju i prijatelje. Strah me je mogućih incidenata i radije ću pričekati da se slegne cijela ova situacija".

Po uzoru na starije joj kolegice s medijskim skandalima, Alenka Goić zbog svog je priznanja o incidentu sa Stipom, navodno mogućim pobjednikom Big Brothera, platila cijenu i povukla se u sebe. Vlatka je zahvaljujući Dikanu opet postala voditeljica, a Nives pričama o tajanstvenom Šimi i porno maštanjima o Alki Vuici rezervirala naslovnice u posljednjih mjesec dana, pa Opatijka možda u svom medijskom istupu vidi priliku za revitalizaciju manekenske karijere. Možda bi poziv Tihane Harapin Zalepugin vatrenu Alenku opet vratio u punu snagu, pa da još nekom dobaci "seljačino" kad joj je do zeke-peke.

D.K./R.S.
Foto: Roberto Stepić

Pročitajte više