Jedna je od najuspješnijih i najljepših žena svijeta, a skoro nije rođena

Foto: Guliver Image/Getty Images

BARIA ALAMUDDIN, majka Amal Clooney, otkrila je da su joj liječnici savjetovali da je pobaci zbog problema s posteljicom, no ona je odlučila roditi nakon što je sanjala lice svoje kćeri. Poznata politička novinarka u intervjuu za Vogue prvi je put otkrila da se supruga Georgea Clooneya skoro nije ni rodila.

"Trudnoća s Amal bila je jako teška", rekla je Baria, dodavši da je nekoliko mjeseci provela u bolnici zbog problema s posteljicom.

"U jednom trenu su mi rekli da bih trebala pobaciti, no odbila sam. Sanjala sam snove u kojima sam vidjela njeno lice i kako će izgledati", dodala je.

Otkrila je da je Amal kad se rodila izgledala baš onako kako ju je sanjala.

Amal, drugo dijete Barije i Ramzija Alamuddina, rodila se u Beirutu, a njeno ime na arapskom znači nada. Rođena je tijekom primirja u libanonskom građanskom ratu.

Tijekom njenog djetinjstva obitelj se često selila, kako zbog majčina posla, tako i zbog očevog, koji je bio potpredsjednik Međunarodne federacije putničkih agenata. U jednom trenu preselili su se u London, gdje je Amal briljirala u školi.

"Cijela moja obitelj voli tulumariti. Amal je žestoko tulumarila, ali i naporno radila", otkrila je njena majka. Dodala je da je njena kći podjednako ozbiljna i šik te da je često uzimala komade iz njenog ormara.

"Kad bih je pitala što radi, počela bi mi dugo obrazlagati", dodala je.

U istom intervjuu otkriveno je da su Georgeovi i Amalini blizanci Ella i Alexander izgovorili prve riječi (mama i tata, s tim da se George jako brinuo da mama ipak bude prva riječ) te da svakog jutra u 6 sati dopužu u krevete svojih roditelja. 

Pročitajte više