Jelena Perčin pokazala bujno poprsje, Nicole Bulat sve ostalo

MEĐU mnogim uzvanicima koji su se sinoć okupili na Zagrebačkom velesajmu svojim tjelesnim atributima pažnju su plijenile dvije dame - Jelena Perčin i novopečena zvijezda novopečenog imena Nicole Bulat. Jelena Perčin revije je pratila u društvu dugogodišnje prijateljice i poznate modne sljedbenice Mare Bratoš i Boruta Mihalića, a mnogi su sinoć primijetila kako Jelena, otkako je rodila djevojčicu Lotu, izgleda zamamnije i ženstvenije no ikad. Novi look Jelena može zahvaliti prirodi i od trudnoće nabujalom poprsju, a mi se nadamo da će ga novopečena majka što dulje uspjeti zadržati.

Novopečena solerica Nicole "fura" se na Victoriu Beckham

Druga osoba koju ćemo ugurati u ovaj članak ne izgleda bolje nego ikad, ali zato zna da golotinja uvijek pomaže u prizivanju fotografa. Novopečena solerica Nicole Bulat, koja u transformaciji iz trija u solo pjevačicu usput i promijenila ime da zvuči "stranjski", svoju je oskudnu haljinicu, za koju komentira da je "sva u stilu Victorije Beckham", cijelu večer navlačila malo gore, malo dolje, ovisno o pokretu i dijelu tijela koji je svaki od njih, ali baš svaki, otkrivao.

"Grešnica" žari i pali Ludnicom i Fontanom


Nicole, inače poznata po druženju s našim nogometašima i podmetanjima medijskih klipa sa bivšim kolegicama iz benda Feminnem, nedavno je, vrlo naglo, krenula u solo vode i promovirala singl znakovitog naziva "Grešnica", koji se već danima vrti u eteru radijskih postaja i polako postaje himna prema Ludnici i Fontani orijentiranim djevojčicama. Izjavila je da sukob s bivšim kolegicama iz Feminnema želi što prije zaboraviti i da ne želi da joj se ime po novinama povlači zbog privatnog, već poslovnog života, ali kada je tema nogometaša iskrsnula, Nicole nije bila šutljiva.

Mutila sa dva perspektivna nogometaša: patka ili stvarnost?

Atraktivna Šibenčanka je nedavno priznala kako je "mutila" s dva perspektivna hrvatska nogometaša, Vedranom Ćorlukom i Marijem Mandžukićem. Zbog daljine u jednom, a karakternih razlika u drugom slučaju, Nikol nije ostvarila ljubavnu sreću ni sa jednim od njih. No, s obzirom na ljepotu mlade Nikol, ljubav će već doći. Ona je ionako sad zauzeta građenjem nove, samostalne karijere koja samo što se nije zakuhala.

Pročitajte više