Jelena Rozga progovorila o zdravstvenim problemima: "Lijekove pijem za dobro jutro svako jutro"

Foto:Facebook/Screenshot

JELENA ROZGA posjetila je Beograd kako bi promovirala novi album "Moderna žena" i tom prilikom dala intervju u kojemu je pričala o ljubavi, karijeri i zdravstvenim problemima, piše Blic.

Rozgi se u Beogradu pridružio i Stjepan Hauser, njezin dečko i poznati violončelist te su tako spojili ugodno s korisnim. Otkrila je kako joj je sa Stjepanom svaki dan Valentinovo, a na pitanje o braku i djeci odgovara kako im papir ništa ne znači: "Bitno je da se ljudi vole, a sve ostalo polako."

Modernu ženu koju opjevava u istoimenoj pjesmi opisuje kao "onu koja može sve", a za sebe kaže da samo izgleda krhko jer "za ovaj posao treba biti jak".

Jelena se dulje vrijeme bori s problemima sa štitnom žlijezdom:

"Ja sam na terapiji dugi niz godina, pijem lijekove za hormone, svako jutro za dobro jutro. Važno je da idem na redovite preglede."

Nastavila je kako je stres učinio svoje: "Ja imam čistu autoimunu bolest. Previše sam emotivna, sve primam k srcu. Ali ja se ne mogu mijenjati. Da nisam emotivna možda ne bi ovako izvodila sve one lijepe balade koje pjevam."

Rekla je i kako nikada nije išla za skandalima jer joj je oduvijek bila bitna samo glazba i pjevanje. Na kraju je zaključila kako bi mlađoj sebi poručila da uvijek bude svoja i da slijedi svoje srce.

"Nema nikakve škole života. Život je škola. I ova Jelena još uči."

Pročitajte više