Jennifer Aniston se slomila pred fanovima: "Ovo je previše, ne mogu to podnijeti"

Foto: Splash

PO BROJNIM top listama i dalje najljepša žena svijeta, slavna Jennifer Aniston, završila je u suzama nakon razgovora s jednim od fanova, odgovarajući na pitanje je li se ikada probudila ne znajući tko je.

Slavna glumica sa obožavateljima se družila tijekom talijanskog Giffoni Film Festivala, a njen je emotivan odgovor bio više no što su fanovi očekivali.

"U čitavoj ovoj prostoriji nema dovoljno prstiju za nabrojiti sve one situacije kad sam se osjećala tako izgubljeno. Svi smo mi samo ljudska bića na kraju dana, bez obzira jesmo li konobarice, pekari, studenti ili što god. Ponekad na kraju dana jednostavno glavom udariš o zid i misliš da ne možeš dalje", rekla je Aniston teenagerici koja joj je postavila teško pitanje.

"Ovo je previše, ne mogu to podnijeti, bol je prejaka... Ili, jesam li dovoljno dobra? Hoću li preživjeti? Ne znam kako, ali čudom nekako ipak svaki put preživim. Jednostavno si kažem da mogu, i ponavljam koliko god treba", objasnila je glumica tijekom emotivne ispovijedi koja ju je dovela do suza.

Pročitajte više