Jennifer Aniston trudna: Misli da nosi blizance, ona i Justin već neko vrijeme rade na djeci

JENNIFER ANISTON u vezi je s Justinom Therouxom manje od godinu dana, ali ne može dočekati djecu s njim. Prema pisanju magazina Star, Jen je ostala trudna. "Jen misli da nosi blizance. Vrlo brzo je bila sigurna da je Justin pravi muškarac za nju, već neko vrijeme rade na djetetu. Ona je osjetila da nema više razloga za čekanje", izjavio je izvor. 42-godišnja glumica i na početku nije imala sreće pa se okrenula lijekovima za plodnost.

"Jen definitivno izgleda trudno. Moj kuhinjski prozor gleda na Jenniferinu spavaću sobu i vidim kako mijenja odjeću s vremena na vrijeme. Čini se da ima trudnički trbuščić", nadodao je izvor. Navodno Jen pokazuje sve više znakova da je trudna. Njezini prijatelji otkrili su da je prije uvijek bila za ispijanje vina i alkohola, no sada je s tim prekinula.

Osim toga, najčešće leži na kauču i stalno jede. "Svi joj govore da će biti sjajna mama. Jen će objaviti trudnoću kada bude debelo u drugom tromjesečju. Svi u njezinoj obitelji pričaju da je napokon trudna. Nakon lažnih uzbuna, čini se da se to s Jennifer ipak događa", rekao je prijatelj. Njezini glasnogovornici u šali su napisali da je zaista trudna, no čeka trojke. Očita šala medijima je poslužila kao pretpostavka da je ona zaista trudna.

Pročitajte više