Jennifer Lopez: Majka je znala ubiti boga u meni, pobjegla sam od kuće s 18 godina

Foto: EPA

SLAVNA pjevačica Jennifer Lopez progovorila je o kompliciranom odnosu sa svojom majkom Guadalupe Rodriguez te je izjavila da ju je mama tukla dok je bila dijete.

U svom je novom dokumentarcu Halftime na Netflixu progovorila o tome kako je njezina majka bila stroga u odgoju nje i njezinih dviju sestara, Leslie i Lynde. "Učinila je ono što je morala učiniti da bi preživjela, i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo grubom. Znala je ubiti boga u nama", priznala je pjevačica, prenosi New York Post.

J.Lo je otišla od kuće kad joj je bilo 18 godina, nakon što se s majkom nekoliko puta sukobila oko svoje budućnosti. Priznala je i da u to vrijeme nije bila fokusirana na školu jer se tada bavila plesom, a upravo je to izazvalo dodatne napetosti između njih dvije.

 

"Moja mama je rekla: 'Ako ćeš živjeti u ovoj kući, završit ćeš svoje obrazovanje.' Jedne smo se noći jako posvađale i jednostavno sam otišla", prisjetila se pjevačica.

I sama Rodriguez priznala je da je bila stroga prema svojim kćerima. Ona je emigrirala iz Puerto Rica i odgajala kćeri u Bronxu, zajedno sa svojim suprugom Davidom, od kojeg se razvela kad su djevojčice odrasle.

"Uvijek sam od njih imala najveća očekivanja. Nisam željela biti kritična, već sam im samo htjela pokazati da uvijek mogu bolje. S Jennifer mi je bilo najteže, bit ću vam iskrena. Često se nismo slagale", priznala je majka slavne pjevačice.

"Bila sam daleko od savršene majke. Sve što sam radila, radila sam od srca i u njihovom najboljem interesu", rekla je Guadalupe objašnjavajući da je samo željela da sve tri njezine kćeri steknu obrazovanje kako se nikada u životu ne bi morale oslanjati na muškarce.

Emocionalne scene s majkom samo su neki od brojnih iskrenih trenutaka snimljenih u filmu Halftime, koji se uglavnom snimao uoči nastupa J.Lo i Shakire na Super Bowlu 2020. godine. U jednoj sceni dokumentarca gledatelji mogu vidjeti i kako se pop diva ljuti što su ona i Shakira prisiljene dijeliti pozornicu na poluvremenu Super Bowla.

"Ovo je bila najgora ideja na svijetu", izjavila je Lopez, koja je smatrala da su pjevačice dobile premalo minuta za svoj atraktivni nastup.

Pročitajte više