Jennifer Lopez pokazala oca, kojeg rijetko viđamo: "Najbolji tata"

Foto: Instagram

PJEVAČICA Jennifer Lopez na Instagramu je svom ocu Davidu Lopezu čestitala Dan očeva te je podijelila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Jennifer je u objavi svog oca Davida Lopeza nazvala "najboljim ocem". Otac latino dive godinama je bio u vojsci pa je karijeru nastavio kao računarni tehničar, dok je njezina majka Lupe Lopez radila u školi. Njeni roditelji razveli su se 1999. i navodno je s njima ostala u dobrim odnosima.

Pjevačica se nedavno otvorila oko svog kompleksnog odnosa s majkom Guadalupe Rodriguez te je izjavila da ju je mama tukla dok je bila dijete. U svom je novom dokumentarcu Halftime na Netflixu progovorila o tome kako je njezina majka bila stroga u odgoju nje i njezinih dviju sestara, Leslie i Lynde.

"Učinila je ono što je morala učiniti da bi preživjela i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo grubom. Znala je ubiti boga u nama", priznala je pjevačica. J.Lo je otišla od kuće kad joj je bilo 18 godina, nakon što se s majkom nekoliko puta sukobila oko svoje budućnosti.

I sama Rodriguez priznala je da je bila stroga prema svojim kćerima. Ona je emigrirala iz Puerto Rica i odgajala je djecu u Bronxu sa svojim suprugom Davidom, od kojeg se razvela kad su djevojčice odrasle.

"Uvijek sam od njih imala najveća očekivanja. Nisam željela biti kritična, već sam im samo htjela pokazati da uvijek mogu bolje. S Jennifer mi je bilo najteže, bit ću vam iskrena. Često se nismo slagale", priznala je majka slavne pjevačice.

Pročitajte više