Jeremy Renner prvi put snimljen u javnosti otkako ga je zamalo usmrtila ralica

Foto: Profimedia

AMERIČKI glumac Jeremy Renner snimljen je u javnosti samo dva mjeseca nakon što je preko njega prešla ralica i zamalo ga usmrtila. Rennera su fotografirali paparazzi u Los Angelesu dok se vozio na suvozačevom sjedalu, a bio je u ležernom izdanju i dobro raspoložen.

Premda se dosad redovno javljao svojim fanovima na Instagramu, kojih inače ima više od 20 milijuna, Renner nije otkrio zašto je došao u Los Angeles, ali mnogi nagađaju da je stigao zbog poslovnih obveza. Naime, Renner trenutno promovira drugu sezonu svoje serije Mayor of Kingstown, u kojoj tumači glavnu ulogu.

Priprema i novu emisiju

Ali Renner također radi, odnosno, radio je prije nesreće, na vlastitoj emisiji "sam svoj majstor" Rennervations, koju snima za Disney+. U njoj će u četiri epizode pomagati ljudima koji obnavljaju posebna vozila koja koriste cijeloj zajednici, a dio showa snimat će se i na njegovom imanju u Nevadi, gdje ga je ranije ove zime pregazila ralica i nanijela mu zamalo fatalne ozljede.

Podsjetimo, Renner je nesreću doživio na samu Novu godinu, i to zato što je ralicu, koja je bila izvan kontrole, pokušao obuzdati i pritom spasiti nećaka da i on ne strada. U bolnicu je zaprimljen s teškim ozljedama i bio je u kritičnom stanju. Kasnije je na društvenim mrežama otkrio da mu je ralica slomila 30 kostiju i da je bio na nekoliko operacija. 

S rehabilitacijom je počeo vrlo brzo i naporno radi sa stručnjacima da se što prije oporavi.

Pročitajte više