Jessica Alba i Rihanna blistale na dodjeli Kids Choice Awardsa

"SLATKA zelena želatinozna tekućina" prekrila je sve ovogodišnje pobjednike 21. Kids Choice Awardsa. U organizaciji dječjeg kablovskog programa Nickelodeone, na izboru Kids Choice Awards u kalifornijskom Westwoodu, glavna zvijezda večeri bila je 15-godišnja Miley Cyrus. Zvijezdu TV showa "Hannah Montana" iz Disneyeve produkcije djeca su zalila želeom, proglasivši je najboljom TV glumicom i pjevačicom.

Johnny Deep je prema dječjem izboru najbolji glumac, a lijepa Jessica Alba najbolja glumica. Na dodjeli je sudjelovao i glumac Orlando Bloom koji je dobio poseban tretman sa dodatnom dozom zelene tekućine, a osim njega dodjeli je prisustvovala i pjevačica Rihanna koja je nastupila sa svojim hitom Umbrella. U kategoriji najbolje knjige djeca su i ove godine laureatom proglasila serijal knjiga o Harryju Potteru, nagradu za najbolji posuđeni glas u animiranom filmu primio je Eddie Murphy za film "Shrek Treći", a omiljeni reality show je i ove godine "American Idol".

Cameron Diaz zvijezda koju djeca najradije oponašaju

"Wannabe" je posebna nagrada koja dodjeljuju djeca onome koga najradije oponašaju, a ove je godine tu titulu osvojila glumica Cameron Diaz koja je na dodjeli iskoristila priliku kako bi se osvrnula na probleme očuvanja okoliša: "Vi ćete promijeniti svijet jer ste vi naša budućnost i zato se potrudite da svijet učinite boljim mjestom."

Po pitanju objave imena poznatih u medijskim priopćenjima povodom nekog eventa, mislili smo da samo u Hrvatskoj postoje "navlakuše", međutim, Kids Choice Awards je dokazao da i u Americi lažu kada najavljuju velika imena koja bi trebala nastupiti na nekim festivalima i dodjelama. Tako su najavili kako će na dodjeli pjevati Britney Spears koja se, eto, nije pojavila.

L.V.
Foto: justjared.com

Pročitajte više