Jesu li zbog ove fotke Meghan i Harry zauvijek napustili kraljevsku obitelj?

POČETKOM iduće godine navršit će se tri godine otkako su princ Harry i njegova supruga Meghan objavili da napuštaju kraljevske dužnosti. Par je u međuvremenu dao skandalozni intervju Opri Winfrey, pokrenuo nekoliko projekata na Netflixu i Spotifyu i u nekoliko navrata optuživao kraljevsku obitelj da ih je loše tretirala otkako su se vjenčali.

Kraljevski biograf Andrew Morton, autor najpoznatije biografije princeze Diane, tvrdi da je jedna kraljevska fotografija bila kap koja je prelila čašu princu Harryju i Meghan Markle. Radi se o fotografiji pokojne kraljice Elizabete i njezina tri izravna nasljednika - Charlesa, Williama i Georgea. 

Fanove kraljevske obitelji diljem svijeta oduševio je prizor britanskog monarha s tri buduća kralja jer se takva situacija dogodila prvi put u povijesti.

Slika koja je izašla početkom 2020. godine navodno je uvjerila Harryja i Meghan da kraljevska obitelj kuje zavjere protiv njih. Harry i Meghan su krajem siječnja te godine objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti.

Pročitajte više